Ontdek snel ons laatste magazine

  Khasto zoekt agent in België

  13/11/2014

  Het Nederlandse merk Khasto verkoopt drielaags batist in beddengoed, nachtkleding en homewear en heeft een snel groeiend aandeel op de Nederlandse markt.

  Het merk oriënteert zich nu ook op België waar al enkele verdeelpunten zijn en zoekt een agent die deze bestaande contacten kan overnemen en uitbreiden. Potentiële klanten zijn de betere beddenzaken, boutiques, lingeriewinkels, wellness centra, bed & breakfasts of luxe hotels.

  Khasto bestaat uit drie lagen fijn, hoogwaardige katoen (batist), waarvan alleen de middelste laag bedrukt is met een print of effen kleur, een techniek ontleend aan de negentiende-eeuwse Nepalese textielkunst. Het resultaat is een lichte, zachte en ademende stof, die de bijnaam ‘the cotton cashmere’ draagt. De afgelopen vijf jaar is het product in Amsterdam ontwikkeld tot een exclusieve collectie van beddengoed, nachtkleding en homewear.

  Bent u geïnteresseerd om dit product in uw portefeuille op te nemen, neem dan contact op met de heer Rahul Uppal op +31-(0)6-14 800 800.