Ontdek snel ons laatste magazine

Veel belangstelling uit Oost-Europa voor Mode City 

13/08/2012

Hoewel de economische situatie momenteel niet de meest gunstige is en de zomer begin juli ver te zoeken was, mocht Mody City 2012 - dat voor het tweede jaar op rij in juli plaatsvond - hetzelfde aantal bezoekers ontvangen als vorig jaar.

Hoewel de economische situatie momenteel niet de meest gunstige is en de zomer begin juli ver te zoeken was, mocht Mode City 2012 - dat voor het tweede jaar op rij in juli plaatsvond - hetzelfde aantal bezoekers ontvangen als vorig jaar.

De dagelijkse modeshows en conferenties werden druk bijgewoond en nieuwe initiatieven als de "Personal Shopper" en "The Selection" (modeshow en bijhorende gids met de uitverkorenen van de beurs zelf) konden op veel bijval rekenen.


Met 73% bezoekers dat van over de Franse grenzen komt, blijft de beurs haar internationale karakter bewaren. Opvallend hierbij is dat Rusland dit jaar de 7de positie in het bezoekerslijstje innam. Ook de interesse uit andere Oost-Europese landen en het Midden-Oosten neemt toe.

Top 10 bezoekers
1) Frankrijk
2) Italië
3) Duitsland
4) Verenigd Koninkrijk
5) Hong Kong

19, 20 en 21 januari 2013 wordt iedereen terug verwacht in hall 1 van Porte de Versailles voor de 50ste editie van de winterversie van deze beurs.


Info: www.mode-city.com