Ontdek snel ons laatste magazine

Project UNIZO: Hou uw deuren gesloten

13/01/2014

Vaak staan in winkelstraten deuren open waardoor nodeloos veel energie verloren gaat. Dit moet, en kan zeker beter. De deur gesloten houden is namelijk een win-win situatie.
Zowel de handelaar, die een lagere energiefactuur heeft, als het klimaat worden er beter van. Daarenboven is het ook voor het personeel aangenamer werken wanneer ze niet in de tocht of de kou moeten werken.

Daar wil UNIZO mee zijn schouders onder zetten. Vorig jaar liep al een kleinschalig project om de winkeldeuren in Gent gesloten te houden. Heel wat Gentse winkeliers hielden hun deuren gesloten om energie te kunnen besparen.
Achteraf bleek het enthousiasme over het project bij de leden groot. Dit doet ons besluiten dat er zeker een draagvlak is om het project deze winter opnieuw te lanceren. Dit keer op iets grotere schaal en in samenwerking met de bij UNIZO aangesloten sectororganisaties.

Om het ook voor de klant duidelijk te maken zijn er voor de deelnemende ondernemers stickers beschikbaar. De stickers kan u verkrijgen bij UNIZO en de betrokken sectororganisaties.

Info: www.unizo.be - thomas.pirard@unizo.be