Ontdek snel ons laatste magazine

Lingerie PRO Tradefair Antwerpen

13/01/2014

Op 2 en 3 februari zijn de hallen van Waagnatie in Antwerpen weer omgetoverd tot een heuse beursvloer voor de 27ste editie van Lingerie PRO. Waar in den beginne corsetterie de hoofdmoot van het aanbod uitmaakte, vindt je nu ook een heel ruime waaier van home- en loungewear, shapewear, panty's, die ook hun plaats opeisen in de hedendaagse lingeriezaak.
Als gevolg van de toenemende aandacht voor sport en beweging, zijn ook nieuwe technologieën in sportondermode aan een opmars bezig: verbetering van steun en comfort van sportbeha's, compressieondergoed en zweetabsorberend materiaal...

Uit noodzaak groeit ook de aandacht voor lingerie voor borstprothese. De vrouw die hiermee geconfronteerd wordt, krijgt hierdoor gelukkig een steeds ruimere keuze uit modellen, maten en designs. Zo zijn Ada Van Moorst Lingerie uit Nederland en Amoena uit Duitsland enkele nieuwkomers uit deze sector.

De beurs is zoals steeds gratis toegankelijk. Vooraf aanmelden via de website is ten zeerste aanbevolen. Het zorgt voor een vlot verloop aan de ingang en biedt leuke extra's.

Meer info: LingeriePRO