Ontdek snel ons laatste magazine

  Promise belooft een kleurrijk én betaalbaar SS22

  12/08/2021

  Het Spaanse label PROMISE brengt ook volgende zomer kleurrijke, modieuze én betaalbare lingerie, nachtmode en badmode. De nieuwe collectie is geïnspireerd door het licht en de vreugde van de Middellandse Zee, met vrolijke tinten en bloemmotieven.

  Door de segmenten heen valt er te combineren.. zo is bijvoorbeeld een jonge triangelbikini te stijlen met bijpassende tuniek uit dezelfde serie. Voor de liefhebber of de iets rijpere vrouw zijn er assorti badpakken.

  Vrouwelijkheid, subtiliteit en romantiek zijn aanwezig in elk van de stuks. De collectie is ontworpen voor een eindeloos zomergevoel. Met het ruime aanbod tot F-cup zorgt Promise dat er voor de meest kieskeurige vrouw iets te vinden valt.

  De items uit de Luxury Line zijn vrouwelijk, elegant en stijlvol en elk afzonderlijk te bestellen. Met de slogan “From bed to beach” brengt Promise nachtmode die zoveel meer is dan nachtmode. Trek het juiste sandaaltje aan en je kunt heerlijk flaneren in deze items. Deze collectie past in het idee dat ontspannen kleding sinds het thuiswerken een vlucht heeft genomen en nu volledig is geaccepteerd.

  De Underwear serie biedt beha’s en broekjes per set, daardoor zeer gunstig geprijsd. Zachte pasteltinten, zoals lila en poederroze, wisselen zomerse motieven en originele, elegante ontwerpen af. De Print Line is de duurzame collectie van Promise, met onder meer een luipaardprint en een marmerachtig motief, en nieuw is de volledig naadloze SEAMLESS collectie in lavendel, aqua en zwart (S-M, L-XL). Ook voor kersverse moeders is er een collectie. 

  Als kers op de taart wordt de lingerie verpakt in mooi gedessineerde doosjes.  

  Voor meer info over Promise of voor contact met de verdelers, klik hier

  Categorieën: