Ontdek snel ons laatste magazine

  Mey opent nieuwe showroom in Hamont

  12/03/2019

  Sinds kort kunnen klanten van Mey in een gloednieuwe, extra showroom terecht. We gingen het gesprek aan met Bart Driezen, agent van Mey Bodywear, die ons enthousiast te woord stond.

  “Omdat Mey zodanig in de groei is, was het onmogelijk om de volledige collectie nog op verplaatsing voor te stellen. We ondergaan vooral op vlak van beha’s een zeer positieve ontwikkeling wat betreft pasvorm en een hoog fashion gehalte, en ook de winkels zien de verkoop van onze NOS series groeien. Het was voor ons dan ook een must om een nieuwe showroom te voorzien”, begint Bart Driezen het gesprek. 

  Omdat hij zelf van een persoonlijke touch houdt, koos Bart ervoor om de showroom in een bijgebouw van zijn eigen huis te installeren, waar licht en een huiselijk gevoel overheersen. “Bij Mey willen we ons cliënteel koesteren en dat gebeurt hier door middel van de warmte van een huiselijke omgeving. De eerste klanten die we hier mochten ontvangen, waren alvast heel enthousiast. Het was trouwens Lingerie Mitsy uit Lommel die de spits afbeet”, voegt Bart toe. 

  Mey groeide van eerder klassiek naar jong en fris, maar was en blijft zeer bewust bezig met transparantie en correcte arbeidsomstandigheden. “Eigenlijk ligt de showroom in de lijn van het gedachtegoed van Mey: de betrokkenheid komt zowel in de showroom als bij het merk zelf terug.” Zo communiceert het merk heel transparant over het verloop van de productie in Duitsland, Hongarije en Portugal. “Als klanten onze fabrieken in het buitenland hebben gezien en hebben aanschouwd hoezeer Mey bezig is met het de omstandigheden en het welzijn van hun werknemers, dan begrijpen ze onze prijs en geven ze die er graag aan”, aldus Bart Driezen. 

  Klanten worden vanaf nu (na afspraak) door Bart welkom geheten op volgend adresMulk 85, 3930 Hamont-Achel. 

  Wie meer informatie wilt over de waarden en het verhaal van Mey zelf, kan terecht op www.mey.com