Ontdek snel ons laatste magazine

  Internationale Lingeriebeurs Parijs op 24, 25 en 26 januari 2015

  12/01/2015

  Ook dit jaar kan u op 24, 25 en 26 januari weer terecht in Parijs voor Interfilière en Salon International de la Lingerie. 

  Deze stoffen- en lingeriebeurs zijn een uitstekende gelegenheid voor elke lingerieretailer om naast de gevestigde waarden, nieuwe merken te leren kennen en de trends voor komend winterseizoen 2015 te ontdekken.

  Dagelijks staan 4 catwalkshows op het programma: lingerie, loungewear, The Selection met een selectie van de belangrijkste trends en the Dancing Legs show. Ga zeker ook eens langs bij de Super Heroes corner die uiteraard 100% aan de man gewijd is. Voor de trends voor komende herfst en winter moet je dan weer op de Trends Market zijn waar de nieuwste en meest trendy stukken voor volgend winterseizoen gepresenteerd worden. Je kan er ook terecht voor mechandising tips voor het opmaken van je etalage. Vier ramen met vier thema’s bieden inspiratie voor een originele etalage-aanpak.

  Zot van zijde? Dan is een bezoek aan Interfilière waar de spotlights gericht zijn op deze natuurijke en edele stof zeker een must. Een speciale ruimte, een informatieboekje en een conferentie leren je er alles over. Op Interfilière die dit jaar trouwens al aan zijn 30ste editie toe is, vind je uiteraard ook al de tendenzen voor zomer 2016.

  Een dagje Parijse beurs is dus gauw gevuld, en dan kan je natuurlijk nog het echte Parijs in… Meer informatie vind je op www.lingerie-swimwear-paris.com