Ontdek snel ons laatste magazine

Mode City en Interfilière 2015 krijgen nieuwe lay-out

11/05/2015

De eerste beurs van het zomerseizoen is traditiegetrouw Mode City Parijs. Dit internationale treffen van professionelen uit de lingerie en badmode vindt plaats van 4 tot 6 juli in Paviljoen 1 van Paris Expo. Tegelijk loopt ook de stoffenbeurs Interfilière waar u nieuwigheden en ontdekkingen kunt doen voor zomer 2017.

Dit jaar wordt het grondplan van beide beurzen stevig door elkaar geschud. De nieuwe lay-out moet de bezoekers van product naar materialen leiden, de enige beurs waar dit trouwens kan. 

Twee gedeelde ingangen geven de geregistreerde bezoekers via een verhoogd gangpad toegang tot het midden van de hal waardoor men een zicht van 360° krijgt op het uitgebreide en internationale aanbod van beide beurzen.

In deze nieuwe architecturale aanpak gaat een hoofdrol naar het creatieve aspect en centreert het grondplan zich rond de sector voor jonge designers, Limited Edition, het Trendforum en de diensten die kopers de nodige hulp en informatie moeten bieden.

Een blauw gestreepte lijn op de vloer leidt de bezoekers via een duidelijk parcours naar de verschillende sectoren waarin de beurs is opgedeeld:   

JUST FASHION - de belangrijkste mode- en sportmerken
ACCESSORIES - de wereld van de strandaccessores 
DESIGNER LABELS - luxe en designer lingerie, bad- en strandmode 
ESSENTIALS AND COCOONING - de hoofdmerken uit de badmode, ready-to-wear badmode, lingerie, loungewear en nachtmode.
LIMITED EDITION - jonge lingerie en badmode ontwerpers 
SUPER HEROES - de mannenafdeling met ondergoed, badmode en loungewear

Voor wat verpozing en ontspanning kan u terecht op "The Beach". In deze lounge zone tussen beide beurzen vindt u een aparte selectie zomerse juwelen en accessoires die u ter plaatse kunt kopen. Daarnaast is er ook een discussiezone waar in korte sessies van max. 30 minuten over bepaalde thema's kan gepraat worden. 

Meer info vindt u hier.