Ontdek snel ons laatste magazine

Bodyfashion Days voorjaar geannuleerd

11/01/2021

De Vereniging Bodyfashion Nederland liet vandaag in een persbericht weten dat de Bodyfashion Days in Almere die voor eind januari/begin februari gepland waren, geannuleerd zijn. De organisatoren geven aan dat de strenge, huidige maatregelen en de crisistoestand het ongepast maken om in deze tijd een dergelijk event te organiseren.

Wat is er wél mogelijk?

Het is wel mogelijk om afspraken te plannen in het Bodyfashion Center met de merken die je wenst te spreken, op eigen datum en tijdstip. Dit vindt veilig en volgens de coronamaatregelen plaats. De komende maanden kan je er op werkdagen terecht, in het weekend blijft het gebouw gesloten. Je hoeft je niet te registreren, maar een mondmasker en desinfectie van de handen zijn uiteraard wel verplicht.

Via de Facebookpagina bodyfashioncenter.com verschijnen er regelmatig artikels via Inretail over onder meer de steunpakketten in Nederland. Zoals Mode Unie in België, is Inretail de leidende brancheorganisatie van de totale modebranche in Nederland. Zij voeren ook gesprekken met de diverse ministeries. 

De Vereniging Bodyfashion en haar leden (showroomhouders in het BodyfashionCenter) laten weten dat zij bereikbaar zijn voor vragen of zorgen en zij wensen iedereen veel sterkte, kracht, wijsheid en creativiteit.

Categorieën: