Ontdek snel ons laatste magazine

Ontboezemingen nu ook op de Nederlandse markt

10/08/2016

Vorig jaar lanceerde uitgeverij Bibliodroom het boek “Ontboezemingen”, een bundeling boordevol columns rond borsten, boezems en beha’s. Dit jaar kunnen ook Nederlandse winkels intekenen.

Onthullend, ontwapenend en soms ook wel heel even pittig en uitdagend. Vrouwelijke schrijfsters verhalen over hun eerste beha, over behaloos bellen of hoe je ook trots mag zijn op een minder weelderige boezem. Eén van de mannelijke auteurs heft een lofzang voor fijnzinnige lingerie aan. De ander mocht zijn hele leven lang ongegeneerd werken tussen de confectie van kant, bandjes en baleinen. Cartoons, perfect afgewogen zowel van een vrouwelijke als van een mannelijke cartoonist, tekenen voor fijnzinnige humor. Ook de quotes die, verspreid in het boek, legendarische ideeën neerpoten, zorgen ongetwijfeld voor een minzame glimlach. En, dan zijn er nog de wetenswaardigheden: interessante feiten of nieuwbakken parate kennis die maken dat je na het lezen ongegeneerd kan uitpakken met je expertise terzake. Een uitgelezen selectie foto’s brengt je alvast in de juiste sfeer. 

Na de succesvolle lancering in België is nu ook Nederland aan de beurt. Er komt een aangepaste editie met foto’s van recentere collecties.

Het boek is een uitgelezen cadeau voor de eindejaarsdagen, een verjaardag van een klant, of een opendeurdag. Instappen kan al vanaf 50 stuks. Bestelt men 250 stuks, dan draagt elk boek op de achtercover het eigen logo mee. Er wordt een pakket promomateriaal ter beschikking gesteld: toonbankdisplay, affiches, een facebook toolkit… De website ontboezemingen.be linkt naar alle deelnemende winkels.

Wens je eerst het boek eens in te kijken, dan kan je een proefexemplaar aanvragen.

Meer info en mogelijkheid om in te tekenen is er op de site www.bibliodroom.be/ontboezemingen.

Categorieën: