Ontdek snel ons laatste magazine

  50 jaar SIL Parijs

  10/01/2013

  Dit weekend, 19,20 en 21 januari, vindt in Parijs voor de 50ste keer het Salon International de la Lingerie plaats. We zetten nog even op een rijtje wat deze feesteditie u allemaal te bieden heeft.
  Een indrukwekkend Trend Forum Herfst/Winter 2013-2014 met de nieuwste trends, exclusieve trendgidsen, archiefstukken en samenwerkingen met artiesten en designers die van dit forum een absolute place to be maken.

  De Agora voor de detaillist: een inspiratieruimte om ideetjes op te doen en dé ontmoetingsplaats voor alle detaillisten met oa. gratis info over sociale media, een business center, de Personal Shopper service,... 

  De dagelijkse modeshows (lingerie, cocooning en The Selection) die met een nieuwe format voor meer dynamiek en emotie zullen zorgen. Bekijk het programma hier.

  De conferenties waar oa. de trends voor zomer 2014 en de favorieten van het salon worden voorgesteld. Daarnaast wordt op zondag heel uitgebreid ingegaan op de verkoop van mannenondergoed. Feiten, innovaties en verkoop komen aan bod om af te sluiten met een rondetafelgesprek met specialisten uit deze sector. Voor het programma klik hier

  Genoeg te zien dus in Parijs. Bovendien kunnen Fedelin-leden 2013 gratis naar de beurs. Daarvoor neemt u contact op met Promosalons België via mail belgium@promosalons.com of tel. 02/534 98 98.