Ontdek snel ons laatste magazine

Laat het niet hangen: een steuntje in de rug door Fedelin

09/12/2020

Lingeriewinkels zijn terug open, en daar zijn we met z'n allen heel blij om: 

  • Klanten kunnen opnieuw genieten van persoonlijke service en advies
  • Lingeriedetaillisten kunnen dit advies gepassioneerd uitdelen en daarmee doen waar ze in uitblinken. 
  • Maar ook wij, uitgever van lingeriemagazines Aphrodite PRO en Lingerienet, zijn heel tevreden. We kunnen consumenten weer aansporen om lokaler dan ooit te gaan shoppen. Dit gaan we zeker doen met inspiratieartikels en cadeautips op Lingerienet, die ook jij gemakkelijk kan delen op facebook of instagram.

Hoewel het een speciale tijd is voor ieder van ons, is het fijn dat er terug gewinkeld kan worden en dat we toch wat kerstsfeer kunnen opsnuiven. Wat we niet kunnen, is de voeten onder tafel schuiven met al onze vrienden en familie. En hoewel iedereen weet dat we nu moeten volhouden, is dat niet altijd even makkelijk. Maar hoe moeilijk ook: we moeten en we komen hier met ons allen door! En daar werkt sectorfederatie Fedelin graag aan mee met een warme oproep: Laat het niet hangen! 

Laten we er met ons allen collectief de moed in houden en voor onszelf en diegenen rondom ons zorgen. De afstand is nu misschien wat groter dan normaal, maar dat is enkel reden te meer om aan vrienden en familie te tonen hoeveel ze voor ons betekenen. Een kaartje, een kleine attentie, ... Laat ons in deze donkere en koude dagen zorgen voor elkaar. Én voor onszelf! Steun of verwen elkaar dus af en toe en vergeet jezelf hierbij ook niet. 

Categorieën: