Ontdek snel ons laatste magazine

  Ontdek het (bruids)merk: Maison Jeanne Young

  08/09/2020

  Maison Jeanne Young is een corsetteriehuis van ontwerpster Sophie-Caroline Barre met op maat gemaakte, innovatieve lingerie. Elk setje getuigt van Franse savoir-faire en wordt zo ontworpen dat het perfect de morfologie van elke vrouw omarmt, ongeacht haar cupgrootte. 

  Alle items zijn uniek en bestaan uit subtiele, sensuele details. Met of zonder beugel, verschillende mogelijke soorten kant, vorm van de slip: alles is personaliseerbaar en kan aangepast worden aan het vrouwenlichaam in kwestie.

  Body Grand Dos Nu 

  Een bruid verdient lingerie die harmonieus aansluit bij haar sublieme vormen, onzichtbaar onder haar trouwkleed of avondjurk. Met dit idee in gedachten kwam Maison Jeanne Young met de Body Grand Dos Nu Jeanne, een gepatenteerd model dat uniek is in de wereld. Deze body wordt altijd op maat gemaakt én volledig gepersonaliseerd. 

  De Body Grand Dos Nu Jeanne bevindt zich in het hoge gamma, met een prijs vanaf €350. Maatbereik gaat van A tot G, maar de exacte maten van de bruid worden in de lingerieboetiek opgenomen. 

  Het model is ondertussen iconisch geworden voor het merk en wordt aangewend door verschillende grote ontwerpsters van trouwjurken zoals Élise Martimort, Fabienne Alagama en Donatelle Godart.

  Meer info vind je hier

  Categorieën: