Ontdek snel ons laatste magazine

  Mode City Parijs van 5 tot 7 juli 2014

  08/05/2014

  Van zaterdag 5 tot maandag 7 juli 2014 wordt paviljoen 1 van Paris Expo In Parijs ingenomen door de internationale lingerie- en badmodewereld. Dit jaar zet Mode City Noord-Amerika in de kijker. 

  Conferenties en ontmoetingen geven de bezoekers een klare kijk op het aanbod uit de Verenigde Staten en Canada. Tijd dus om merken als Diamond Tea, Eberjey, Indie Soul, Lulli Fama, Miraclesuit, Naïla, Piliyq, PJ Salvage, L Space, Bikini Lab, Hobie, La Blanca, Nanette Lepore, Trina Turk en Swimwear Anywhere te ontdekken of te herontdekken.

  De aankoopgids "The selection" en "the personal shopper service" zijn ondertussen een vaste waarde geworden en helpen de bezoeker om gemakkelijker wegwijs te geraken op de beurs. Ook de 3 modeshows (lingerie, badmode en the Selection) staan weer dagelijks op het programma.

  Voor inspiratie en een vooruitblik naar volgend zomerseizoen moet u dan weer in het trendforum zijn dat opgebouwd is uit twee boetieks van 40m2. Audiovisueel beeldmateriaal, nieuwe merchandising tools en concrete toepassingen van it-producten bezorgen u een zintuigelijke beleving van 360°.

  Ook de heren komen opnieuw aan hun trekken in de volledig ingerichte Super Heroes zone. Een plaats waar voetbal dezer dagen zeker hoogtij zal vieren. Om de heren nog meer te plezieren zal de kwartfinale van de Werelbeker in Brazilië live te volgen zijn. Enkele mannenmerken: Haute Pression, I love my bikini, Johnny Brasco, Livia, Okun Beachwear, Frank Dandy, Garçon Français, N@t Men, Redpoint, …

  Tijd voor wat ontspanning? Ga dan zeker eens buiten paviljoen 1 kijken waar u geen terras maar een heus Californisch strand zult vinden. De Absolute Summer events zorgen voor originele en interactieve benadering van de strandmode. Je kan er terecht voor gratis fittings en stijladvies, creatieve workshops, een schoonheidsbehandeling, een modeshow van collecties van zomer 2014 en happy hours. Kortom een heuse beach party.

  Voor meer info: www.lingerie-swimwear-paris.com

  Exposantenlijst