Ontdek snel ons laatste magazine

Fedelin en Mode Unie bundelen de krachten in 2016

07/12/2015

Zeer recent beslisten Fedelin en Mode Unie, de sectororganisatie van de zelfstandige modedetailhandel, om in de toekomst opnieuw nauwer samen te werken en een gebundeld lidmaatschap aan te bieden. Op die manier kan de lingeriedetaillist meegenieten van alle voordelen die het Mode Unie lidmaatschap biedt. 

Tevens kunnen de krachten van beide organisaties gebundeld worden om meer activiteiten te organiseren. Fedelin-leden zijn door dit gecombineerde lidmaatschap automatisch lid van UNIZO en kunnen ook hier van alle ledenvoordelen genieten.

Voor 2016 lanceren Fedelin en Mode Unie dan ook een speciale ledenactie. Indien u lid wordt van FEDELIN/MODE UNIE (samen €299), dan ontvangt u daarbij een opleidingscheque van €300 naar keuze te gebruiken voor een PMO personeels- of managementopleiding (erkend opleidingscenter door de Vlaamse regering).

Bovendien wordt begeleiding voorzien bij de aanvraag van de KMO-Portefeuille (tot 31 maart 2016 nog 50% subsidie, daarna 30 of 40%), zodat u voor uw personeel een praktijkgerichte coaching & opleiding kan inrichten tegen zéér voordelige voorwaarden.

Los van de opleidingscheque bieden MODE UNIE en FEDELIN, een rijk gevuld en gratis ledenprogramma aan, aangevuld met specifieke netwerkmomenten voor de lingeriesector zoals het halfjaarlijkse Fedelin-café. 

Een eerste afspraak voor het nieuwe werkjaar is alvast het Nieuwjaarsevent van Creamoda, Mode Unie en Fedelin op donderdag 21 januari 2016 in de KBC-toren in Gent.

Praktische info over het lidmaatschap vindt u op www.fedelin-lingerie.be of www.modeunie.be.

Categorieën: