Ontdek snel ons laatste magazine

  Ontdek het merk: De Chelles

  07/02/2019

  De Chelles is een lingerie- en badmodemerk uit Brazilië, dat er door een familiebedrijf met 200 werknemers wordt gerund. Het label is met zijn 31-jarig bestaan een vaste waarde in Brazilië en wordt vanaf heden ook in België vertegenwoordigd, door Loungerie BE. Andrea Duriau van Loungerie vertegenwoordigt naast De Chelles ook Lalie Lalou en Onix, die net als de eerste van Braziliaanse oorsprong zijn. 

  Het merk De Chelles omvat een ruime collectie, met enerzijds een nude (comfort)lijn, waarin zowel corrigende slippen en topjes als nude beha’s met een leuk glansdetail te vinden zijn. Ook sporty modellen met elastische band horen onder het merk.

  Anderzijds zien we sensuele en pittige corsetterie, nu eens met bandjes à la Marlies Dekkers en dan weer in een stijlvol velours. Ook pikante stijlen zijn bij De Chelles in overvloed te vinden. Is er een print of stofje dat aanspreekt, dan is er nog de keuze uit een groot aanbod pasvormen en varianten.

  Naast corsetterie, is er bij De Chelles ook multi-inzetbare badmode te vinden. Opvallend zijn het nettopje en het badpak dat langs twee zijden te dragen is.