Ontdek snel ons laatste magazine

  SIL in de sneeuw

  07/02/2013

  Het Salon International de la Lingerie had het centrale thema dit jaar wel perfect gekozen: zowel buiten als binnen zorgden sneeuw en een polair universum voor feeërieke taferelen en pure schoonheid.    
  Keerzijde van deze sneeuwwitte medaille was de onvermijdelijke verkeersellende (moeilijk verkeer, annulaties van vluchten en Thalys-treinen). En dat liet zich voelen in de bezoekersaantallen: de beurs ontving 12% minder bezoekers in vergelijking met 2012.

  Vreemd genoeg waren het niet de internationale bezoekers die afhaakten. Ook dit jaar kwam een groot aantal van hen uit Oost-Europa, Rusland en Canada. Het waren vooral de Fransen zelf die het wegens het gure weer dit jaar helemaal lieten afweten (-16%).

  Wie er wel bij was, kon genieten van een aangename beursambiance, een schitterend trend forum dat ondergebracht was in een ijspaleis en van dynamische en sfeervolle modeshows.  

  De beurs telde dit jaar 16372 beursgangers (samen met stoffenbeurs Interfilière 26392) waarvan 38 % uit Frankrijk en 62% internationale bezoekers. 

  Top 5
  1. Frankrijk
  2. Italië
  3. Duitsland
  4. Groot-Brittannië
  5. België

  Noteer alvast de volgende data in uw agenda: 6, 7 en 8 juli 2013, Paris Expo, Porte de Versailles. Opnieuw een feesteditie want dan wordt de 30ste verjaardag gevierd van Mode City, het Salon International de la Lingerie et du Swimwear.

  Info: www.lingerie-swimwear-paris.com