Ontdek snel ons laatste magazine

  Felina met nieuwe look naar winter 2013

  06/02/2012

  Het Duitse lingeriemerk Felina presenteerde op de voorbije beurzen met gepaste trots haar nieuwe logo en look.

  Het Duitse lingeriemerk Felina presenteerde op de voorbije beurzen met gepaste trots haar nieuwe logo en look. Kwaliteit en draagcomfort voert Felina steeds hoog in het vaandel, ook voor de grotere cupmaten. Dit is bij de nieuwe wintercollecties niet anders.

  Het jacquard-patroon in combinatie met grafisch kant van de Felina NOS-serie "Clarity" zorgt voor een moderne tijdloze look. Deze serie is verkrijgbaar in zwart, wit, brons en modekleur fuchsia en in cupmaten van A tot H.  

  Warme kleuren en verleidelijke materialen zijn bepalend voor de 4 nieuwe series van Conturelle by Felina. De Fashion serie 50 heeft een ietwat sportieve look door de typische Argyle-print dat aan een wapenembleem doet denken.
  De serie Fashion 51 voert ons terug naar de Renaissance met bloemenmotieven in violettinten. De Fashion 52 doet dan weer de barok alle eer aan met toon-op-toon gestikte motieven. De NOS-serie "Verité" tenslotte heeft een avantgardistische, urban look en is beschikbaar in de basiskleuren zwart, wit, brons en een modieus violet. Deze series zijn eveneens verkrijgbaar van A tot H cup.

  Meer info: Tel. 056/22 09 98