Ontdek snel ons laatste magazine

Volgende in het rijtje: LingeriePro Tradefair

05/07/2012

Voor wie het in de vorige nieuwsbrief mocht ontgaan zijn, zetten we nog even op een rijtje wat de enige echte lingeriebeurs in eigen land Lingerie Pro Tradefair, dit jaar in petto heeft. 

Voor wie het in de vorige nieuwsbrief mocht ontgaan zijn, zetten we nog even op een rijtje wat de enige echte lingeriebeurs in eigen land Lingerie Pro Tradefair, dit jaar in petto heeft. 

Op zondag 29 en maandag 30 juli wordt Waagnatie/Hangar 29 in Antwerpen omgetoverd tot een gezellige en volwaardige werk- én oriëntatiebeurs voor de lingerieprofessional. Met meer dan 100 standen en 350 collecties krijgt de bezoeker een heel duidelijk overzicht van wat er zich binnen de sector beweegt en presenteert.

Collecties kiezen is één zaak maar de beurs biedt ook een platform en ontmoetingsplaats voor al wie in de branche actief is. De diverse, fijne bars bieden u alle kans om desgewenst wat uit te rusten en bij te praten.

Voor het eerst op de beurs zijn:
Bambou Lingerie/Elise Anderegg (FR), CN Fashion (BE), Demo Export/Caldera (GR), JOG Swimwear (FR), La Fille D’O (BE), New S-Line (BE), Nicole Olivier (FR), Madame Supertrash (NL), Yasminum (BE). De andere deelnemende bedrijven vindt u terug op www.lingeriepro.be.

Nieuw is dat LingeriePRO dit jaar ook een gastland ontvangt. Op maandag 30 juli om 11u organiseert Nederland een persmeeting voor vak- en modepers waarbij de Nederlandse labels die ook op de beurs staan, zich extra in de kijker kunnen plaatsen.

De beurs is zoals steeds gratis en vooraf registreren brengt enkel voordelen: u wordt beloond met een aantal leuke extra's (zie www.lingeriepro.be/inschrijven.php?lang=nl). Hou er wel rekening mee dat door een sportmanifestatie de parking bij de Waagnatie niet bruikbaar is. Volg de LingeriePRO-parking pijlen en een shuttledienst brengt u tot bij de ingang.

Meer info en het volledige beursplan vindt u in de nieuwste Aphrodite PRO of surf naar www.lingeriepro.be.


Info:
Pro-TradeGroup bvba
Tel. 0032/475/285503
info@lingeriepro.be