Ontdek snel ons laatste magazine

  Lingerie PRO Tradefair op 2 en 3 februari 2014

  04/12/2013

  Wij duiken momenteel winter 2013 in maar ondertussen maakt de lingeriewereld zich alweer klaar voor het nieuwe beursseizoen dat de collecties voor herfst/winter 2014-2015 brengt.
  Een van de afspraken die u als specialist in dat verband niet mag missen is Lingerie PRO Tradefair in Antwerpen. Uitgegroeid van een kleine schrijfbeurs met een beperkt aantal merken is deze vakbeurs ondertussen de belangrijkste ontmoetingsplaats voor alle spelers uit de lingeriesector in de Benelux geworden.

  Met momenteel zo'n 117 standen en meer dan 300 merken verdeeld over 2 hallen heeft dit treffen niets aan gezelligheid en intimiteit ingeboet, dit zonder echter de essentie uit het oog te verliezen.
  Speciale aandacht is er dit jaar voor de beenmode met een zeer mooi aanbod bij meerdere bestaande en nieuwe klanten. Een andere hoofdrolspeler is underwear, ook voor mannen en kinderen. En een uitgebreid aanbod home- en nightwear zorgt voor de huiselijke touch.

  Met een opgefrist en krachtig logo en een vernieuwde website toont Lingerie PRO zich 100% klaar voor een nieuw seizoen! Met dit filmpje proeft u alvast de sfeer tijdens de vorige wintereditie.

  Praktische info
  Data: zondag 2 en maandag 3 februari 2014
  Plaats: Waagnatie Expo en Events Antwerpen

  Meer info: LingeriePRO