Ontdek snel ons laatste magazine

Anne De Witte nieuwe voorzitter Fedelin

04/10/2016

Maandag 3 oktober werd tijdens het Lingeriecongres de nieuwe voorzitter van Fedelin, de federatie voor de lingeriedetaillisten, met een warm applaus onthaald. Anne De Witte neemt hierbij de fakkel over van Philippe Bracke na een mandaat van vier jaar.

Anne is zaakvoerder van Lingerie An in Brasschaat sinds 1984. Ze nam de zaak destijds over van haar moeder, bouwde die verder uit en werkt op heden met 4 verkoopsters, een naaister en een bandagiste. Ze staat zelf ook elke dag mee in de winkel. Ze is ook al jaren nauw betrokken bij de werking van Fedelin en is een actieve deelnemer aan peterschapsprojecten, workshops en inspiratietours.  

Inspelen op de veranderingen binnen de retailwereld en het veranderde koopgedrag bij de consument beschouwt Anne als de grootste uitdaging binnen de sector: “Ik geloof heel sterk in de meerwaarde van een federatie die zaakvoerders binnen de sector bij elkaar brengt. Ik wil als nieuw gezicht van de vakorganisatie mee aan de kar trekken om ondernemers uit de sector dichter bij elkaar te brengen en hen te ondersteunen in alle uitdagingen waar de sector nu voor staat.” 

Voor meer info kunt u terecht bij Isolde Delanghe, directeur Mode Unie – isolde.delanghe@modeunie.be – 0473/89 45 18.

Categorieën: