Ontdek snel ons laatste magazine

  Ook Maidenform lanceert sportlingerie

  04/08/2016

  Shapewearspecialist Maidenform lanceert naast een sportlijn ook enkele nieuwe shapewearcollecties.

  De Foam Cup Slip Dress is een corrigerend jurkje met naadloze cups en een heuse behasluiting maar met een lage rug zodat het perfect onder een zomers jurkje met laag rugpand kan gedragen worden. Het zelfde geldt voor een gladde beha top en de modieuze body met hippe triangel cups. Het lichte, anti-statische materiaal is heel comfortabel en vermijdt dat de bovenkledij blijft plakken op de onderkledij. 

  De nieuwste Maidenform shapewear serie heet Firm Foundations. Het gebruik van nieuwe, moderne materialen en afwerkingen staat centraal. Deze nieuwe serie gebruikt hetzelfde materiaal van de succesvolle serie Sleek Smoothers maar dan in een steviger versie zo dat een hoger correctie niveau bereikt wordt. Met een Hi-Waist Brief, een Thigh Slimmer, een Hi-Waist Thigh Slimmer en een Wear Your Own Bra Body is er voor alle probleemzones een oplossing.

  Tot slot is er de kwalitatief hoogwaardige sportlijn met een scala aan modellen met verschillende support niveaus en functies. Hypermoderne materialen met ademende en koelende werking verhogen het draagcomfort. De modische kleuren en prints zorgen voor een mooie uitstraling.

  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Hanes Benelux - erik.vandermaat@hanes.com - Tel. +32 02 778 10 29. 

  Categorieën: