Ontdek snel ons laatste magazine

UPDATE: Le Chat wordt overgedragen aan Dexit

04/03/2020

Vanaf 1 juli 2020 is het nachtmodemerk Le Chat onderdeel van Dexit. Het team van laatstgenoemde invoerder zal het Franse merk opvolgen wanneer het pensioen van Marie-Anne Defeu ingaat.

Voor Marie-Anne Defeu van Le Textile indemaillable sa/nv was het voorbije beursseizoen haar laatste. Met een dubbel gevoel vertelt ze erover: “Ik zal de beurzen en de warme sfeer hier erg missen en ik zal vooral met mooie herinneringen terugkijken op de leuke samenwerking met mijn klanten. Tegelijkertijd ben ik ook blij dat ik meer tijd met mijn familie zal kunnen doorbrengen. En wie weet verschijn ik nog wel eens op een toekomstige beurs”.

Ook voor het nachtmodemerk Le Chat, dat zij jarenlang veel eer aandeed, is er een nieuwe periode aangebroken. Maar zoals Marie-Anne Defeu zelf aangeeft: “Ik denk dat Le Chat bij Dexit in fantastische handen is.”

De trends voor dit merk liggen komende winter in de overgang van nachtmode naar mode die ook buitenshuis draagbaar is. Bovendien is het merendeel van het gebruikte kant en de stoffen van Europese productie.

Vanaf 01/07/2020 kan je voor vragen over Le Chat dus terecht bij DEXIT.  

Contactgegevens

Dexit NV/SA
Lingerie Agency  
Boechoutlaan 107
1853 Strombeek-Bever
+32/ 474.93.24.59
E-mail

Categorieën:
Merken: