Ontdek snel ons laatste magazine

  MAKE YOUR MOVE met de remake van Schiesser 95/5

  02/10/2020

  Met de slogan ‘BEST FEEL. BEST FABRIC. BEST FIT.’ ondergaat de ondergoedlijn van Schiesser een duurzame metamorfose. 

  De nieuwe generatie van 95/5 zal voor het eerst uit 95% organisch katoen bestaan in plaats van 95% pimakatoen. Het aandeel van 5% elastaan blijft behouden, wat zorgt voor maximaal comfort en een perfecte pasvorm. Er is een uitgebreide selectie shirts en populaire slips en shorts voorzien.

  Welke nieuwigheden kunnen we verwachten?

  • Organisch katoen
  • Nieuwe, moderne modellen
  • Optimaal comfort door ultravlakke verbindingstechnologie in de bandafwerking. 
  • Comfortabele bandvarianten: zachte band aan de binnenkant, fijne en sobere doorgestikte band, geweven band met logo in contrastkleur of in verzonken reliëf in ton sur ton. 
  • Een nieuw verpakkingsconcept

  Lente/zomer 2021

  Voor de lente-/zomermode van 2021 zijn boordsels in contrasterende kleuren een terugkomend element in de lijnen: dit zien we onder meer in de shorts en supermini's, die hierdoor een sportief tintje krijgen. 

  Frisse, moderne looks zorgen voor een scala aan stijlvolle highlights: zo zijn er onder meer geweven elastische logobanden in verschillende kleurtinten, maar ook mooie all-overprints, voornamelijk in multi-packs.

  Het nieuwe verpakkingsconcept 

  Het nieuwe verpakkingsconcept voor de 95/5-serie is in lijn met de focus op het verkooppunt. Alle multi-packs worden geleverd in een doos gemaakt van 100% gerecycleerde kunststof

  Levering vindt plaats vanaf maart 2021. 

  Overtuigd? Voor meer informatie over de collectie of over het merk, contacteer order@schiesser.com of ga naar de website