Ontdek snel ons laatste magazine

  Ontdek het merk: protheselingerie van Megami

  02/04/2021

  Megami is een sociale onderneming uit het Verenigd Koninkrijk, opgericht door jonge mannen wiens leven, en dat van de vrouwen die zij graag zien, werd aangetast door borstkanker.

  Deze jonge mannen richtten het merk op in 2018 met een focus op stijlvolle vrouwenlingerie voor na mastectomie of reconstructie. Hun doel? Overwinnaars van borstkanker helpen zich extra vrouwelijk te voelen en de psychologische effecten van de ingreep verminderen. 

  Achter de schermen bij Megami

  Megami benadert borskankeroverwinnaars en geeft hen training om Megami-modellen te worden en (tegen betaling) aan fotoshoots deel te nemen. Een inspirerend filmpje daarover vind je hier

  Waarom Megami? 

  1 op de 8 vrouwen krijgt borstkanker en de leeftijd van deze dames wordt steeds jonger. Volgens een onderzoek dat in het Verenigd Koninkrijk werd uitgevoerd is 7 op 10 vrouwen (tussen de 35 en de 65 jaar) niet tevreden met de beschikbare lingeriekeuzes. We schreven eerder al verschillende artikels over protheses en geschikte lingerie, maar delen ook graag de nieuwste lanceringen.

  Megami en de pandemie

  Voor Megami bleek de pandemie een periode van enorm succes voor hun beugelloze collectie. Het snelgroeiende merk zet de markt aan tot comfortabelere en minder restricieve kleding en lingerie. De beugelloze beha’s van het merk worden aangeraden door de medische sector voor optimale borstzorg.

  Voor meer info over het merk of bij interesse om het zelf te verkopen/verdelen, mail naar  info@megami.uk

  Meer lezen over wat we al naar de consument communiceerden over protheselingerie- of badmode?

  Zijn we jou vergeten? We streven ernaar volledig te zijn. Stuur ons een mailtje om het recht te zetten.

  Categorieën:
  Merken: