Ontdek snel ons laatste magazine

  Amsterdam en Skiny wintercollectie 2016, de perfecte match

  02/02/2016

  De Nederlandse hoofdstad, gekend voor zijn jong en urban karakter, dient als decor voor de wintercampagne 2016 van het Oostenrijkse Skiny dat zich volledig kan vereenzelvigen met de unieke en vrolijke Amsterdamse levensstijl. 

  Jonge en speelse lingeriesetjes in zachte kleuren als wit, blauw, roze en grijs worden hier en daar afgewerkt met een kanten detail. Series in rood en zwart vervolledigen de collectie tegen de eindejaarsperiode. 

  De Skiny sleepwearcollectie voor winter 2016 is er niet alleen om in bed te dragen. Broeken met trendy snit en met dromerige bloemenprints of fris strependesign in comfortabel katoen worden vlot gecombineerd met t-shirts of topjes.

  Nieuw bij Skiny voor winter 2016 is de loungecollectie voor heren, die zich met zijn denim look, de comfortabele snit en toffe afwerking perfect laat mixen en matchen. In de ondergoed- en sleepwear series duikt vaak monochroom blauw, grijs en zwart op maar ook boxers met grafische prints, streepjes en zelfs camouflageprint vullen de collectie aan. 

  Categorieën:
  Merken: