Ontdek snel ons laatste magazine

  Lingerietrend voor SS23: Wonderland

  01/08/2022

  Hilde Francq van trendstudio Francq Colors bundelde voor Aphrodite dé lingerietrends voor zomer 2023, te beginnen met Wonderland

  Kleurrijk en speels

  Het negatieve (wereld)nieuws roept uiteenlopende reacties op. Een grote groep mensen reageert met een eigen – diverse en inclusieve - wereld waarin alles kan en alles mag. Ze zijn realistisch maar durven hopen op een betere toekomst. Vanuit die positieve instelling mogen ook de vrouwelijke vormen bevrijd en gevierd worden. Dat zagen we al eerder in de evolutie van opgevulde cups naar triangelbeha’s, bralettes en andere meer speelse modellen.

  Lingerie omhelst de vrijheid en leent zich uitstekend voor deze vrijgevochten vibe. Materialen mogen deze natuurlijk niet belemmeren. Ze zijn comfortabel maar ook gedurfd - meer uitgesproken, met opvallende texturen. Het fenomeen ‘Kidult’ sluit goed aan bij deze trend: spullen voor volwassenen gaan er meer ‘kinderlijk’ uitzien. De combinatie van kleurrijk en speels zorgt voor een positieve energie.

  Purple

  Wat kleur betreft is er alvast een zekerheid: lila is een must in elke collectie. Paars is al een tijdje trending en dankzij ‘Very Peri’ - Pantone Color of the Year - zal de aantrekkingskracht niet snel verdwijnen.

  Romantische accenten

  Dromen van een mooiere toekomst is een romantische instelling. Plissés en broderie zijn dan ook helemaal terug en krijgen een rustieke touch. Het voelt romantisch en elegant aan. 

  Speelse combinaties

  Vrijheid wordt doorgetrokken naar contrasterende texturen, zoals plastic met textiel. Ongebruikelijke of ronduit vreemde elementen worden op een speelse manier gecombineerd.

  Meer trends lees je op onze site of in ons magazine voor SS23.

   
  Categorieën: