Ontdek snel ons laatste magazine

  AFS viert 70ste verjaardag met twee nieuwe lijnen: Vitamins en Lovers

  01/07/2022

  De AFS-groep, waarvan de merken Vacanze Italiane en David deel uitmaken, viert dit jaar zijn 70ste verjaardag. Tegelijkertijd zien we twee sprankelende nieuwe lijnen verschijnen.

  Vacanze Italiane brengt al sinds begin 2000 kwalitatief hoogstaande badmode met een Italiaanse flair, die resulteert in prachtige swim- en beachwear. De nieuwe lijn Vitamins, bestaande uit swimwear en cover-up’s, barst van de energie en gedurfde prints en zorgt voor een Californische beach vibe.

  De innovatieve bralette en triangeltops worden gecombineerd met hipsterbroekjes of ultra-skimpy Braziliaanse broekjes voor een ultieme hippe look aan het zwembad. De prints gaan van bloemen- over dierenmotieven tot paisley-prints. De collectie wordt vergezeld van bijhorende kleedjes en cover-ups.  

  Met David Lovers lanceert David een nieuwe lijn voor een jonger en hipper publiek. De focus van David ligt de laatste 20 jaar op comfort, kwaliteit en een tijdloos design voor dames- en herenbadmode. David Lovers richt zich op het meisjessegment met een frisse en vooruitstrevende badmodecollectie. Er zijn vier printgroepen met twee kleurgroepen en bijhorende cover-up’s. 

  One-shouldermodellen en bandeautops met leuke details zoals ringen, ruches, grafische microprints zorgen voor een aantrekkelijke badmodecollectie met een duidelijke popinvloed.

  Voor deze twee nieuwe collecties is distributeur Gedes op zoek naar een agent voor België en Luxemburg. Interesse? Neem contact op via +32 51 65 55 60 of info@gedes.be

  Categorieën: