Ontdek snel ons laatste magazine

  Ontdek het Scandinavische merk Nanso

  01/06/2020

  Nanso is een merk van Finse komaf, opgericht in 1921. Het merk levert aan verschillende landen in Europa en is met een productie van 3,9 miljoen stuks per jaar uitgegroeid tot de grootste kledingfabrikant van Finland. Hoewel het merk al meer dan 25 jaar in Nederland vertegenwoordigd wordt, zijn het Tran Munnik en Michelle van Laatum van Mvl Agency die nu het agentschap hebben overgenomen. Dit najaar komt het merk via dezelfde agent ook naar België.

  Nanso is een puur Scandinavisch merk en straalt dan ook de bijbehorende en kenmerkende eigenschappen uit: de modellen zijn tijdloos en de stoffen getuigen van hoogwaardige kwaliteit.  

  Er worden veelal natuurlijke materialen gebruikt met het oog op duurzaamheid, zoals linnen, katoen of cashmere. 

  De prints zijn uniek en onderdeel van het DNA van het merk. De Finse trots en passie van Nanso is merkbaar van ontwerp tot productie. 

  Naast een ruime casual collectie is er in dezelfde kwaliteit en met herkenbare prints een Nanso night- en loungewearcollectie. Maten gaan van XS-XXXL.

  Interesse in het merk? Contacteer de agent dan via mail of telefonisch: +31 6 30364112. Meer over Nanso en de agent vind je op de merkpagina.